Hikmicro LYNX PRO LH25 je termovízny monokulár s výdržou batérie 7,5 hodiny pri teplote 25°C, vypnutým WiFi. My sme ho vyskúšali a namerali sme čas 7:02 hodiny pri teplote 25.3 – 26.2°C. Teplota bola podobná teplote, ktorú poskytuje výrobca a ktorá sa obvykle používa pri testovaní.

Majte na pamäti, že počas testovania sme nepoužívali žiadne funkcie. Ako uvádza výrobca, funkcia WiFi hot spot znižuje výdrž batérie. To sa môže stať aj pri používaní iných funkcií, takže sa dá očakávať, že výdrž batérie bude v reálnych situáciách o niečo kratšia.

Pri testovaní sme použili predvolené nastavenia, ako prišli z výroby. Pri testovaní výdrže batérie sme vypli WiFi a všetky ostatné funkcie (ako napríklad farebný režim, jas a kontrast) sme nechali na predvolených hodnotách.

Hikmicro LYNX PRO LH25 má vstavanú batériu. To znamená, že by ste mali pred odchodom do terénu vždy skontrolovať percento batérie, pretože nie je možné vymeniť batériu. Na nabitie zariadenia potrebujete nabíjačku typu C, ktorá je súčasťou balenia. Nabíjanie je veľmi jednoduché, stačí zapojiť nabíjačku a keď sa rozsvieti zelené svetlo, batéria je plne nabitá.

Táto termovízia má tiež možnosť stand-by, ktorá môže ušetriť vašu batériu. Stlačením tlačidla zapnutia/vypnutia sa obrazovka vypne a zariadenie prejde do režimu stand-by. Ak chcete zariadenie znova použiť, stačí stlačiť tlačidlo zapnutia/vypnutia.